Indeling

In deze vakantiebungalow vindt u een woonkamer met een eethoek en een zithoek. In de zithoek staat een TV, een DVD-speler en een radio met CD-speler. In het linkerlaatje van de TV-kast ligt een zenderoverzicht. Wilt u de zenderafstelling niet veranderen? In de kast liggen enkele gezelschapsspelen. U kunt deze gebruiken maar wij verwachten wel dat u de spelen compleet weer opbergt op dezelfde plaats. Houdt u er rekening mee, dat sommige spelen kleine onderdelen bevatten en dus niet geschikt zijn voor kleine kinderen. In de hoek bij de eettafel staat een kinderstoel. Tevens zijn 2 extra stoelen aanwezig voor als u bezoek krijgt. In de woning is gratis draadloos internet beschikbaar.

De keuken is onlangs vernieuwd en uitgerust met een inductiekookplaat, combi-magnetron-oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. Daarnaast een koffiezetapparaat (zowel filters als Senseo) en een waterkoker. U dient zelf voor vaatwastabletten te zorgen. Wij proberen het keukeninventaris compleet en op peil te houden, geeft u aan ons door als u iets mist?

In de vaste berging aan het huis staan de wasmachine en de droger. U kunt deze apparaten gebruiken. Let u bij de droger op het juist instellen van de tijd (ongeveer 70 minuten voor 5 kg wasgoed) en het reinigen van het pluizenfilter. De barbeque kunt u gebruiken maar wij verwachten wel dat u de asresten opruimt (in de containers bij de sporthal) en het rooster goed schoonmaakt. Voor houtskool moet u zelf zorgen.

Op de grote slaapkamer vindt u een tweepersoonsbed en een kinderledikant met matrasje. Achter het ledikantje staat een traphekje dat u desgewenst zelf kunt monteren op de overloop. Nieuw is de zitbank die als logeerbed te gebruiken is: in voorkomende gevallen is deze heel eenvoudig uit- en in te klappen. Op de kast staat een 2e TV met video. Hij staat wat hoog maar wilt u toch de aan/uit-knop gebruiken om de stand-by-stand uit te schakelen? De zenderinstelling hoort hetzelfde te zijn als beneden en ook hier is een zenderoverzicht aanwezig.

Bij gebruik van de douche kunt u de badkamer extra ventileren door het raampje even open te laten staan. Nieuw is het voetenbankje dat wat meer comfort geeft. Het aanwezige kinderbadje is ook als wasmand te gebruiken.

De tuin is omheind en voorzien van poortjes. Dit is met name gedaan om de op het park aanwezige eenden en de ganzen buiten de tuin te houden. Wij stellen het dan ook bijzonder op prijs als u de eenden en ganzen niet voedert in de tuin, want dan blijven ze steeds terugkomen. Het vlakbij gelegen bruggetje is een prima plek om de eenden te voeren. Indien u niet wilt dat kinderen de poortjes open maken, is er een mogelijkheid om hangslotjes te monteren. Deze hangslotjes zijn verkrijgbaar in het dorp bij de doe-het-zelf-winkel van Freddy. In de tuin staat een speelkasteel met een schommel en een glijbaan. Dit is geschikt voor kinderen van drie tot tien jaar en kan op eigen risico gebruikt worden. Op het extra terras staat een picknicktafel. Wij hopen dat u daar heerlijk van de zon kunt genieten.

Naast het terras is een nieuw tuinhuis gebouwd. Alleen de fietsenberging kunt u hiervan gebruiken. Hier staan 2 fietsen. Mochten er tijdens uw gebruik kleine defecten ontstaan, dan verwachten wij dat u die zelf repareert of laat repareren. Neemt u met ons contact op indien er grotere reparaties nodig zijn.

Zowel het putje bij de tuinberging als het putje onder het kraantje bij de achterdeur zijn aangesloten op de hemelwaterafvoer die in de bergingsvijvers uitkomt. Daarom mogen deze afvoeren alleen gebruikt worden voor schoon water; dus niet gebruiken voor douchen met zeep of voor weggieten van afvalwater.

Wij proberen de bungalow met de inrichting zo goed mogelijk te onderhouden. Recent zijn de volgende verbeteringen gedaan:

Wij houden ons aanbevolen voor uw suggesties om de bungalow nog meer aan uw wensen aan te passen.